УКРАЇНОЮ КЕРУВАТИМЕ НЕ ВЛАДА - НАРІД! (пророцтво Мольфара)

МОЛЬФАР ПРОРОКУВАВ ПЕРЕМОГУ УКРАЇНІ ТА ЇЇ НАРОДУ!

Мандруючи Карпатами, випадково зустріли місцевого чаклуна, - мольфара. Не бажаючи називати себе й фотографуватися, сивочолий вже дідуган, що з усмішкою іменував себе «дідом Чугайстром», розповів про те, що очкує Україну та українців найближчі роки та порадив як видужати нації й перемогти війну



Розмова з Чугайстром


- Доброго дня, Дідо! Не знаємо Вашого імені. Та чи не підкажете: тією стежиною йдемо до озера Несамовитого?
- Люди звуть мене Чугайстр. Несамовите – це не просте озеро. Для чого вам воно?


- От і добре, тобто це правда що озеро Несамовите - то Чорногорське «Око Бога» й воно може дати відповідь на будь яке запитання?
- Дійсно це так. Та відповість воно людині тільки з щирим серцем і щирою Душею. 


-А чому саме це Карпатське озеро знає відповіді на всі запитання людей?
- Як Вам пояснити зрозуміліше. Є Земля-Мати і є Сонце-Батько. Разом вони породили Природу – все що ми бачимо на Землі. Як Земля-Мати і Сонце-Батько мають Душу, так і їхня дитина – Природа теж має свою Душу. На Несамовитому ж чиста серцем людина може відчути Душу Землі-Матінки й Душу її Дитини-Природи. А в віддзеркаленім небі – побачити Душу Сонця-Батька. Це озеро - дзеркало їх Душ. Як у людини очі є дзеркалом її Душі, так і Чорногорське «Око Бога», яке ще іменують озером Несамовитим, теж є дзеркалом, але таким, що вміщає Трисуття: Землю-Матері, Бог Батька-Сонця і їх творіння, Дитя - Природу. Тож вони все знають, на все мають відповіді! 

- Шановний дідо Чугайстр, а можна ще запитання?
- Запитуй, дочко.
- Що чекає Україну в найближчий часи? Яка її подальша доля?

- Нічого поганого в Україні вже не буде. Всевишній Творець, починаючи з України, відтворює первинно споконвічний природній лад на Землі. Люди з Щирим Серцем і Щирою Душею вже починають відчувати, в першу чергу Душу Природи. В них починає відновлюватись зв’язок з Природою, бо вони є частинкою її. Такі люди будуть близькі до Вищих сил, так би мовити «Матимуть Бога в своєму серці». Через свою Душу вони вже нині починають отримувати різну інформацію, поради й Силу Духу. Розуміючи, що в дійсності означає «Мати Бога в Своєму Серці» і щиро усвідомлювати себе синами і дочками Всевишнього Творця, український народ й отримає сили для перемоги. Скоро вільні духом, міцні духом, а не слабкі та нікчемні, вестимуть за собою Україну, нашу націю!
Рабів же на Землі не залишиться. Земля стане планетою людей-сотворців, які під проводом Вищих сил будуть втілювати задуми Творця. І знову настане «Золотий вік» на Планеті 


- Це все глобально, для більшості українців мало зрозуміло. А як все це буде проявлятись на рівні пересічного людського суспільства?
- Дуже просто. Ті, хто зараз хворіє – отримають зцілення, хто не має кохання – отримає кохання. Всі люди в Україні отримають все, про що дійсно мріяла їх Душа.
Спокуса заважає людству!
- Це якась фантастика. Такого не може бути.
- Чому фантастика? Все реально. Кожна людина на Землі народжується щоб жити, радіти життю і творити навколишній Світ. Душа людини це частка Всевишнього Творця і кожна людина через свою власну Душу, має відлучати енергію Добра й Світла. Тоді й буде лад на Землі.
- Але ж зараз все не так. Чому люди не чують свою власну Душу й Творця?
- Тому, що існують ще біси, які зваблюють людей різними спокусами – передусім грошима, що не зароблені власною працею, різними іншими благами, за рахунок інших людей суспільства і тому подібне. Біси, спокушаючи людей – спонукають їх шукати відповіді на всі свої запитання не в власної Душі, а в когось іншого – кесаря, вождя чи іншого поводиря-пастуха, які є слугами бісів на Землі і вони нині незаслужено матеріально утримуються всім людським суспільством. Кожна людина на Землі вибирає свій власний шлях для свого розвитку. Хтось слухає своє Серце, свою Душу і пізнає Добро, але частина людей слухають бісів. Оце й заважає людству.
Живіть – «по –Долі!»
- Як же треба жити, - слухати свою душу?
- Колись наших Пращурів називали «долеборці», бо вони могли змінювати свою долю. Доля це як нині ваше покоління каже «комп’ютерна програма», вона закладається кожній дитині по народженню. Але суспільство починає зовні впливати на дитину і заважати їй жити за покликом своєї власної Душі, «ЗА Долею». Так людина від народження «пристосовується» й вимушена «жити по обставинам», всупереч бажанню власної Душі – користується інструкціями різних поводирів та людей, якими керують страсті, біси. 
Зараз Природа починає пробуджуватись і спонукає людські Душі до пробудження, оживлення. Ті люди, душі які пробудяться першими, – почнуть змінювати все навкруги себе, відчуваючи поклик своєї Долі, а це поклик Всевишнього Творця. 
Люди, які почують поклик власної Душі, зміняться і змінять навколишній Світ. Природа, як я вже казав, допоможе їм зцілитися від різних хвороб й вони знайдуть своє кохання і щастя, свою Долю . 
- В ЗМІ останні роки дуже популярна стала тема пророцтв щодо майбутнього України та її керівників. То, Дідо, що можете розповісти детальніше про долю нашої Держави Ви? 
- Владарювати майбутнім України буде весь український народ. У вас може виникнути питання «Як це можливо?». Й це зрозуміло, бо ж у нас звикли до того що Україною керують: владні Ради, Гетьмани, президенти… Та вже нині поступово на себе функцію керуючої системи бере Творець, відбуватиметься це через Природу. Тож, ті, хто відчує себе частинкою Природи, почують голос Творця. Й розумітимуть його задуми. Таке керування без керівного органу може здатися дивним, але насправді, якщо ніхто не краде й якщо люди мають спільні інтереси – то для чого щось контролювати?(усміхається)
- Тобто, вже наперед визначена доля України?
- Так. Ми маємо Величне Майбутнє. 
- Чому долею нашої країни опікується Творець? В чому наша винятковість?
- Поясню на прикладі, який Вам близький, бо ж Ви з Дніпра, З Землі біля Порогів. Наших пращурів називали «Запорожцями». Це не пов’язано з порогами на річці Дніпро! Запоріжці – люди, що знаходяться так би мовити, «за порогом храму Господа Бога» в природному «Храмі Всевишнього Творця». Таких людей іменували «синами й доньками Всевишнього». Тому, на відміну від інших, що вважали себе рабами Господа, нашим пращурам, запорізьким козакам, дозволялося заходити у храми озброєними й не знімати з голови шапок. 


Під захистом Вищих сил


- Тобто, Творець допоможе врятувати своїх дітей?
-Так. Однак вони повинні відкрити свої душі істині. Цьому сприяють важкі часи, часи втрат, поневірянь… Та Україна вже виходить з них, до Світла.
-І що далі?
- Україна врешті стане прикладом для інших країн, вона свідчитиме: живіть в гармонії зі Природою – тоді матимете Лад у всьому. А якщо йдете проти Природи – отримаєте: катаклізми, війни, хвороби, інші негаразди. Нині цьому вже є підтвердження: Природа наказує за той неприродній лад, який творять люди. Приклад – чисельні катаклізми: в Росії, Америці, Італії, - практично по Всьому світу. Це нагадування від творця про те, що коїться недобре, що люди живуть не за покликанням.


Коли в нашій Державі закінчиться війна і що цьому сприятиме?
-До кінця цього року вона повинна завершитися. Це стане можливим завдяки того що наші громадяни все більше й більше будуть відчувати свій зв'язок з Природою та всім природнім, що як я казав раніше, нині активізується. Тож, війна, що є неприроднім процесом для людства, на Україні повинна завершитися, не маючи для цього підтримки в душах наших людей. Це давно сталося б і раніше, та й нині цьому намагаються заважати.
--Хто, діду? 
- Ті, кому це вигідно, дитино. Та все одно вони вже нічого не вдіють. Проти Природи та Творця боротися марно. Нині на боці України стоїть Всевишній! Шкода тих, хто йому заважатиме.

Анфіса Букреєва. Січеслав.
бажаючі можуть підтримати розвиток сторінки  :  Приват Банк 5168757310621810

Коментарі